Novice

Giving Friday v prodajalnah dm – že ta petek!

V petek, 28. novembra bo v prodajalnah dm po celi Sloveniji vaš nakup štel “dvojno”, saj bo dm drogerie markt Slovenija v okviru akcije Giving Friday 5 odstotkov dnevnega prometa namenil v sklad Združimo korake.

Prejemniki donacij

V vseslovensko akcijo smo vse od maja vabili vse osnovne šole, ki se zavedate pomembnosti uravnoteženega prehranjevanja otrok in si želite aktivnega in zdravega življenjskega sloga.

Zaključek zbiranja korakov

Meseca oktobra smo z zadnjo aktivacijo zbiranja korakov in zaključkom prijav osnovnih šol zaokrožili vseslovensko akcijo Združimo korake, v kateri želimo podpreti zdrave prehrajevalne navade otrok.

Najboljša naložba v otroka

Kaj je ta naložba, se sprašujete? Šport, pravi ugledni športni psiholog Matej Tušak, ki je za Obraze predstavil številne prednosti gibanja za otroke.

Teden mobilnosti

September je minil v znamenju Tedna mobilnosti, ki je letos potekal pod sloganom Gremo peš! Kot naročeno, da smo v aktivaciji #zdruzimokorake, skupaj z vašo pomočjo, v sklad zopet dodali zajetno število korakov.

6000 korakov prispevali še ljubitelji odbojke!

Iniciativi Združimo korake so se pridružili ljubitelji odbojke na mivki, ki so pretekli vikend spremljali finalno tekmo ženskih in moški dvojic ter pomagali zagotoviti še več sredstev za izdelke ekološke prehrane za slovenske šolarje.