6000 korakov prispevali še ljubitelji odbojke!

Ljubljana, 06. avgust

Iniciativi Združimo korake so se pridružili ljubitelji odbojke na mivki, ki so pretekli vikend spremljali finalno tekmo ženskih in moški dvojic ter pomagali zagotoviti še več sredstev za izdelke ekološke prehrane za slovenske šolarje.
Na zadnjem dnevu turnirja svetovne serije v odbojki na mivki Ljubljana Beach Volley, ki je potekala med 1. in 4. avgustom v Ljubljani, so navijači prispevali novih 6000 korakov v sklad iniciative Združimo korake. 1500 navijačev je skupaj s priljubljenim radijskim moderatorjem Urošom Bitencom med odmorom napetih finalnih tekem, v katerih je med moškimi slavila slovenska dvojica Boženk in Jakopin, med ženskami pa dvojčici Mahno, zakorakalo po navodilih moderatorja in uspelo povišati naš sklad na 51.607.751 zbranih korakov. Projekt, ki ga je zasnoval dm, je ob podpori partnerjev, ambasadorjev in vseh Slovenc in Slovenk tako že zbral več kot 10.000 evrov, ki bodo podarjeni v obliki ekoloških izdelkov prehrane 5. in 6. razredom osnovnih šol v začetku naslednjega leta.
Vabimo vas, da se tudi vi pridružite iniciativi in darujete svoje korake, ki jih bomo pretvorili v uravnotežene prehranske izdelke in podarili slovenskim osnovnošolcem.

Spremljajte naša družbena omrežja za informacije o novih dogodkih in možnostih vključitve.